Iggy Azalea esitteli uhkeaa takapuoltaan legginseissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen räppäri ja poptähti Iggy Azalea tarjosi taannoin faneilleen yllättäviä uutisia. Artisti oli kaikessa hiljaisuudessa saanut pojan poikaystävänsä Playboi Cartin kanssa.

Iloisen perhetapahtuman paljastamisen jälkeen Iggy Azalea on jälleen nähty lukusissa Instagram-kuvissa. Tuoreessa otoksessaan tähti esittelee kameralle maailmankuuluja muotojaan Fashion Novan purppuran värisissä legginseissä.

Iggy Azalean mukaan hänen tarkoituksenaan ei ollut koskaan varsinaisesti salailla perheenlisäystä. Tähti oli vain odottanut oikeaa aikaa paljastaa uutisen maailmalle. Tuore äiti haluaa kuitenkin pitää lapsensa elämän myös jatkossa yksityisenä.

 

View this post on Instagram

Back in another lil @fashionnova workout set. 🤫

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on