Kim Kardashian solmi podcast-sopimuksen Spotifyn kanssa

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian saa lähitulevaisuudessa oman podcastin. Realitytähti ja yrittäjä on solminut Spotifyn kanssa sopimuksen, jonka myötä hän tulee tuottamaan ja juontamaan suoratoistopalvelussa kuultavaa podcastia.

Podcast tulee käsittelemään sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta viime vuosina kiinnostuneen ja asianajajaksi opiskelevan Kardashianin työtä Innocence Project -järjestön kanssa. Järjestön tavoitteena on auttaa vankeja, joiden uskotaan joutuneen tuomituiksi väärin perustein. CNN-uutissivuston mukaan podcastin toisena tuottajana ja juontajana toimii televisiotuottaja Lori Rothschild Ansaldi.

Spotify on viime vuosina pyrkinyt laajentamaan toimiaan yhä enemmän myös podcast-teollisuuden piiriin. Taannoin yhtiö solmi rahakkaan sopimuksen maailman tunnetuimpiin podcast-juontajiin lukeutuvan Joe Roganin kanssa. Aikaisemmin tänä vuonna Spotify osti myös urheiluun ja kulttuurin keskittyvän The Ringer -verkkosivun, joka toimii alustana yli 30 podcastille.