Lottie Moss sängyssä – estoton somepäivitys puhuttaa verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallin uraa tekevä Lottie Moss, oikealta nimeltään Charlotte Moss, on lähtenyt seuraamaan hänen isosiskonsa Kate Mossin jalanjälkiä. Kate Moss lukeutuu maailman tunnetuimpiin ja menestyneimpiin supermalleihin, joka on tullut etenkin Calvin Kleinin kasvona suurelle yleisölle aikoinaan tunnetuksi.

Lottie Moss julkaisee usein näyttäviä kuvia suurelle yleisölle sosiaalisessa mediassa. Jo Vogue-lehden sivuillakin nähty kaunotar julkaisi nyt Instagram-kanavallaan seksikkäitä kuvia, joissa hän kiemurtelee sängyssä valkoisissa pitsisissä alusvaatteissaan.

Kuvien yhteydessä Lottie Moss kertoo ikävöivänsä kirkkaan punaisia hiuksia. 22-vuotias mallikaunotar esitteli räväkän hiusvärinsä ensimmäistä kertaa yhdeksän viikkoa sitten, jolloin tähti julkaisi samasta kuvaussessiosta saatuja sänkykuvia.