Netflixin suosikkisarjan tähdelle kovia syytöksiä – kerrotaan ahdistelleen alaikäisiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa Netflixin suositusta You-sarjasta tunnettu näyttelijä ja koomikko Chris D’Elia on rankkojen syytösten kohteena. Tähden kerrotaan ahdistelleen alaikäisiä tyttöjä internetissä.

Simone Rossi -niminen nainen jakoi Twitterissä kuvankaappauksia yksityisviesteistä, joita hän kertoo saaneensa tuolloin 34-vuotiaalta D’Elialta ollessaan itse 16-vuotias. Viesteissä koomikko oli kysellyt, voisiko hän suudella Rossia. Pian lukuisat muut naiset avautuivat omista kokemuksistaan D’Elian kanssa.

– Kuvittele olevasi 16 ja tuplasti sinua vanhempi koomikko groomaa sinua. Ainoa syy miksi en koskaan tavannut häntä ja joutunut fyysisesti hyväksikäytetyksi on se, että sain juuri oman ikäiseni poikaystävän, nykyään 22-vuotias Rossi kirjoitti.

Chris D’Elia on sittemmin kiistänyt syytökset People-lehdelle, kuvaillen kaikkia suhteitaan laillisiksi. Tähti kuitenkin pahoitteli menneisyyden virheitään ja kuvaili käyttäytyneensä typerästi. You-sarjan lisäksi tähti on nähty muun muassa Villi ja vapaa -sarjassa ja Netflix-komediaspesiaalissa Chris D’Elia: No Pain.