Olivia Attwood esitteli uusia bikineitään – seksikäs poseeraus ikkunan edessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Love Island -televisio-ohjelmasta tutuksi tullut Olivia Attwood on näyttävä kaunotar, jota miljoonat ihmiset seuraavat sosiaalisessa mediassa. Nykyään tähti rakentaakin uraansa pääosin Instagramissa, jossa nainen tekee paljon kaupallisia yhteistöitä eri yritysten kanssa.

Nyt Olivia Attwood esitteli hänen bikinivartalonsa nappaamassaan selfie-kuvassa. Nainen poseerasi asunnossaan suuren ikkunan edessä ja harmitteli samalla sitä, että Manchesterissa on ollut niin huono sää, että bikineillä ei juuri ole vielä ollut käyttöä kodin ulkopuolella.

Realitytähti on saanut osakseen paljon negatiivisia kommentteja hänen ottamiensa huulitäytteiden vuoksi. Olivia Attwoodia on häirinnyt etenkin se, että useimmat kommentit ovat tulleet keski-ikäisiltä naisilta. 30-vuotias tähti on kuitenkin sanonut suoraan, että hän näyttää tällä hetkellä juuri siltä miltä haluaakin.