Poliisi pyytää havaintoja Joensuun autopalosta – tunnistatko kuvan pariskuntaa?

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Joensuun Hasaniemessä tieltä ulosajaneesta farmarimallisesta Volvo -merkkisestä henkilöautosta on löydetty vainaja aamuyöllä 8. kesäkuuta. Auto oli syttynyt palamaan. Poliisi pyytää nyt havaintoja toisesta henkilöautosta sekä Linnunlahden venesatamassa liikkuneesta pariskunnasta.

Volvo oli suistunut ulos tieltä Länsikadulla hieman ennen Hasanniementien risteystä ja syttynyt palamaan noin kello 02:30. Palaneesta autosta löytynyt vainaja on nuori joensuulainen mies. Autoa on kuljetettu kovaa vauhtia Länsikatua pitkin aamuyöllä kahden aikaan ennen ulosajoa ja tulipaloa.

Poliisi pyytää tapahtumayöltä havaintoja vaaleasta Audi A4 -henkilöautosta, jonka rekisteritunnus on TEF-484. Erityisesti poliisia kiinnostavat havainnot kyseisestä autosta 8. kesäkuuta vastaiselta yöltä kello 00:00-03:00 väliseltä ajalta. Ajoneuvorekisteriin merkitty omistaja ei liity tapahtumiin. Tapahtumasta vangitut mies ja nainen ovat liikkuneet yön aikana kyseisellä autolla.

Poliisi on käynyt läpi valvontakameramateriaalia sunnuntain ja maanantain väliseltä yöltä. Poliisi pyytää myös Linnunlahden venesataman alueella kello kahden aikaan aamuyöllä liikkunutta pariskuntaa ottamaan yhteyttä poliisiin. Pariskunnan ei epäillä liittyvän tapaukseen, mutta heillä voi olla merkittäviä havaintoja tapahtumista.

Kaikki havainnot tapahtumaan voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon 0295 415 455 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Poliisi
Poliisi