Prinssi Williamin uusi ja yllättävä harrastus: Leipoo karanteenissa perheelleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneen kuningaskunnan hovi on joutunut tavallisten kuolevaisten tavoin viettämään karanteenia koronaviruspandemian vuoksi. Kotioloissa viihtynyt prinssi William on paljastanut, että hän on tarttunut kotona ollessa vispilään ja kaulimeen. Hän harrastaa leipomista.

Prinssi William vieraili äsken ensihoitajien luona Norfolkissa. Hän paljasti kuluttaneensa aikaa leipomalla esimerkiksi suklaaleivonnaisia ja kakkuja. Hän naurahti, että ainoastaan vyötärölinja kärsii uudesta harrastuksesta, People-lehti raportoi.

Norfolkissa karanteenia viettänyt Cambridgen herttuapari, prinssi William ja herttuatar Catherine, ovat pitäneet muuhun perheeseen yhteyttä videopuheluiden avulla. Kolme alle kouluikäistä lasta takaavat arjen rullaamisen ja toimettomuuden välttämisen. Prinssi William on pullantuoksuinen isä jälkikasvulleen.