Punkkarit näkivät yleisöpianon – sitten alkoivat jamit bluesin tahtiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Samaan aikaan kun maailmalla voidaan pahoin massiivisten metsäpalojen, alas ammuttujen lentokoneiden ja poliittisesti tulehtuneen ilmapiirin vuoksi, kannattaa muistutella mieleen mukavia asioita. Maailmassa on edelleen paljon hyvää, joista yksi on musiikki. Se yhdistää ja kuuluu kaikille.

Tästä todisteena on hiljattain kuvattu video, jolla nähdään mahtavilla irokeeseilla varustettujen punkkareiden musiikkiesitys. Yllättäen yksi punkkareista istuu pianon ääreen soittamaan. Hänen mukaansa liittyy kaverukset sekä pianistitaituri Brendan Kavanagh.

Esitys kuvattiin videolle ja siitä on tullut viraalihitti. Ihmiset kerääntyvät ympärille katsomaan kun lävistetyt, tatuoidut ja niittikoristeisteilla varustetut punkkarit panevat parastaan bluesin tahdissa. Kuten sanottu, musiikki kuuluu kaikille.