Twilight-tähti Kristen Stewart näyttelemään prinsessa Dianaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Kristen Stewart nousi maailmanmaineeseen Twilight-elokuvien tähtenä. Hän on sittemmin pyrkinyt laajentamaan repertuaariaan ottamalla vastaan rooleja eri tyylilajeja edustavissa tuotannoissa.

Stewart tulee lähitulevaisuudessa näyttelemään yhtä maailman tunnetuimmista kuninkaallisista, edesmennyttä prinsessa Dianaa. Tähti on Deadline-sivuston mukaan kiinnitetty Pablo Larrainin Spencer-elokuvan päärooliin. Elokuva kertoo kolmesta päivästä 1990-luvulla, jolloin Diana punnitsi vaikeaa avioliittoaan prinssi Charlesin kanssa.

30-vuotias Stewart ei ole ainoa näyttelijä, joka tulee lähitulevaisuudessa esittämään Dianaa. Brittinäyttelijä Emma Corrin esittää traagisen kohtalon kokenutta prinsessaa Netflixin The Crown -sarjan tulevalla neljännellä tuotantokaudella.