70’s Shown tähteä syytetään kolmesta raiskauksesta – 45 vuoden vankeustuomio uhkaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muutama vuosi sitten huippusuosituksi nousseen 70’s Show -televisio-ohjelman tähti Danny Masterson on saanut syytteet kolmesta raiskauksesta. Seksuaalirikokset ovat tapahtuneet vuosien 2001-2003 välisenä aikana.

Syytteiden mukaan Masterson on pakottanut kolme naista väkivaltaa käyttäen yhdyntään. Syyttäjän mukaan 44-vuotias näyttelijä raiskasi 23-vuotiaan naisen talvella 2001. Vuonna 2003 hänen epäillään syyllistyneen raiskaukseen kolme kertaa, joista ensimmäisen uhrina oli huhtikuussa 28-vuotias nainen ja kahden muun raiskauksen uhrina syksyllä ja talvella toinen 23-vuotias nainen.

Page Sixin mukaan Danny Mastersonin oikeudenkäynti on 18. syyskuuta. Mikäli hänet tuomitaan, voi hän joutua jopa 45 vuodeksi vankeuteen, eli mahdollisesti koko loppuelämänsä ajaksi. Miehen vaimo Bijou Phillipsin on kerrottu olevan shokissa syytteistä. Pari on ollut naimisissa yhdeksän vuotta.