Ei ollut aprillipila! Petri Nygårdille pystytettiin patsas Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin miten 20 vuotta suomiräpin tähtenä loistanut Petri Nygård julkaisi uuden Alaston Suomi -albuminsa, jonka kansikuva vähintään venyttää sosiaalisen median palvelujen alastomuutta koskevia rajoja. Albumin kappaleita oli kuunneltu jo ennen levyn julkaisua Spotifystä yli 80 miljoonaa kertaa. Pitkää uraa on nyt juhlittu näyttävästi Tampereella.

Muutama päivä sitten Nygårdin tiimi tiedotti, että juhlavuoden ja uuden albumin julkaisun kunniaksi Tampereen Keskustorille olisi määrä pystyttää Petri Nygård -patsas torstaiaamuna. Kyseessä ei ollut pilaa, vaan täyttä totta, sillä patsas todella pystytettiin. Nyt verkossa nähdään kuva, jossa Tampreen Keskustorilla Raatihuoneen edustalla on pystyssä Nygårdin rintakuva.

– VITTUHUHHUH. ALBUMIJULKASUPÄIVÄ+20VEEE JUHLAVUOSI JAKAIKKEE MUT EIOÄ OO ENNEN PATSASTA PYSTYTETTY JA VIELÄ TREN KESKUSTORILLA TÄNÄÄ. KIITOS TEILLE, Petri Nygård kirjoittaa kuvansa yhteydessä.

20 vuotta sitten artistiuransa aloittanut räppäri nousi suosioon heti ensimmäisellä singlellään V**** Suomirokki. Vuonna 2000 Nygård palkittiin myös Vuoden Yllättäjän Emma-palkinnolla. Lukuisten hittien, seitsemän studioalbumin, usean EP:n ja yhden kokoelmalevyn julkaissut Nygård on yksi Suomen kuunnelluimmista artisteista erityisesti suoratoistopalveluissa yli 150 miljoonalla kuuntelukerralla. Huhtikuun alussa julkaistu viimeisin single Tuhansien lärvien maa on yksi kevään isoimpia hittejä ja on striimannut jo reippaasti yli kultarajan.