Iggy Azalea makutestissä – osaako erottaa kalliit tuotteet halvoista?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiasta kotoisin oleva poptähti Iggy Azalea on tunnettu monista hitiksi nousseista kappaleistaan ja hänen tiimalasimallisesta vartalostaan, joka haastaa jopa Kardashianien vartalot. Nainen on julkaissut viime aikoina itsestään erityisen paljon hyvin paljastavia kuvia, joiden vuoksi hän on saanut myös hieman kritiikkiä osakseen.

Nyt 29-vuotias tähti nähdään Cosmopolitan-lehden tekemässä leikkimielisessä testissä, jossa naisen maku kalliiden asioiden suhteen laitettiin testiin. Lehden toimitus halusi selvittää osaako räppäri kertoa kumpiko hänelle tarjotuista kahdesta esineestä tai syötävästä on kalliimpi.

Iggy Azalea toteaa heti videon alussa, että hän on luultavasti tässä testissä melko hyvä. Nainen osui aavistuksellaan oikeaan, koska hän onnistui arvaamaan kaikki kuusi asiaa oikein. Nainen tiesi eron muun muassa halpojen ja kalliiden hiuslisäkkeiden suhteen, maistoi eron suklaassa ja näki heti eron myös kalliiden ja halpojen viinikumimakeisten välillä.