Jannika B julkaisi kuvan olohuoneestaan – näky sai fanit ihastelemaan

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen laulajatähti Jannika B on tullut tunnetuksi monista hittikappaleistaan, jotka saavat myös tasaisesti radiosoittoa osakseen. Nyt nainen paljasti missä hän kirjoitti uusimman albuminsa viimeisen Aplodit mulle -nimisen kappaleen.

Jannika B julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa nähdään hänen ja Toni Wirtasen olohuone. Nurkkaan asetettu musta flyygeli on soitin, jonka äärellä Aplodit mulle -kappale on syntynyt. Kappaleesta laulaja sai myös idean viime vuonna julkaistun albuminsa nimeen, josta tuli Toinen nainen.

View this post on Instagram

Tällä flyygelillä raapustin kappaleen nimeltä ’Aplodit mulle’ . Se oli viimeinen biisi jonka levylle tein, ja on myös levyn viimeinen kappale. Levy sai myös nimensä ’Toinen nainen’ tästä biisistä. Aplodit mulle Sä voit kameralle hymyillä ja silti olla surullinen sisältä jengi etsii keinoja pysyä järjissä toiset kulkee päivätkin pimeessä toisen naisen taisin minusta keksiä kelpaanhan sulle tämmöisenä? Anna anteeks tää on niin vaikeet sanoa se ääneen niin et kaikki kuulee Lailla moukarin kaiken hajotin kulissit jotka itselleni rakensin ohi viimeinen näytös on viimeinen sammuttakoon valon lailla moukarin kai mut kovetin luulin selviin kaikesta helpommin mut enää encoree ei tuu tähän rooliin sopii joku muu Aplodit mulle tää näytös oli sulle Aplodit mulle mun roolisuoritukselle Kaiken pitäis olla niin täydellistä vitivalkoinen unelma lehdestä jota ei saa elämällä häiritä mut mä en haluu puhdasta helvettiä vaan mieluummin nauruu ja pölyä olla kokonainen rikkinäisenä

A post shared by Jannika B (@jannikabofficial) on

Kuvatekstissä Jannika B keskittyy kuvailemaan kappaleen syntymistilannetta ja kirjoittaa myös auki laulun sanat. Moni on kuitenkin kiinnittänyt huomiota musiikin sijaan naisen upeaan kotiin. Kauniisti sisustettu koti on saanut paljon ihastelevia kommentteja osakseen, koska nainen on yhdistänyt sisustuksessa hyvin taitavasti sekä uutta että vanhaa.