Kylie Jenner on kuin supersankari – loihti muotikuvaukset kotonaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kylie Jenner nähdään uusimman Tšekkoslovakian Vogue -lehden kannessa hänen tyttärensä Stormin kanssa. Jenner paljasti kansikuvan julkaisun yhteydessä, että kansikuva otettiin hänen kotonaan naisen omalla puhelimella.

Nyt Kylie Jenner on julkaissut lisää kuvia, jotka otettiin Vogue-lehteä varten. Jenner poseeraa kuvissa kuin sarjakuvien supersankari sinisessä Balmain-merkkisessä puvussa. Toisessa kuvassa naisen harteilla nähdään vielä sininen viitta, joka lisää asun näyttävyyttä entisestään.

View this post on Instagram

💙☁️

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Kylie Jenner kertoi kuvien yhteydessä, että kaikki kuvat otettiin hänen puhelimellaan. Jenner oli loihtinut kuvauspaikan ripustamalla valkoisen lakanan itselleen taustakankaaksi. Ilmeisesti muotilehtikin oli lopputulokseen tyytyväinen, koska puhelimella otetut kuvat julkaistiin.