Megan Fox ja Machine Gun Kelly seurustelevat – romanttisella piknikillä ruusupedillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywood-tähti Megan Fox nähdään Machine Gun Kellyn tuoreella Bloody Valentine -musiikkivideolla. Näyttelijäkaunotar erosi äskettäin pitkäaikaisesta kumppanistaan näyttelijä Brian Austin Greenistä. Nyt hän seurustelee Machine Gun Kellyn kanssa.

Kolmekymppinen Machine Guy Kelly on korviaan myöten rakastunut Megan Foxiin. Hän on julkaissut naisesta lukuisia videoita ja kuvia Instagramiin, joista yhdessä Tarinat-osion videossa pari on piknikillä. Heidät on ympäröity ruusuilla ja ateriaksi on valikoitunut sushia.

Heidät on nähty monta kertaa ympäri Los Angelesia viettämässä yhteistä aikaa läheisissä merkeissä. Kaksikko myös tähdittää Randall Emmettin tulevaa Midnight in the Switchgrass -elokuvaa.

View this post on Instagram

Bloody Valentine 💝 video out now @machinegunkelly

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on