Salma Hayek muistelee uransa alkuaikoja: ”Kukaan ei halunnut pukea minua gaaloihin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywoodin suurissa palkintogaaloissa ja ensi-iltojen punaisilla matoilla näyttelijät pukevat ylleen parastaan ja saavat usein lainaan isojen muotitalojen uusimpia luomuksia. Näin ei kuitenkaan ollut näyttelijä Salma Hayekin kohdalla silloin kun hän oli uusi alalla.

Salma Hayek muistelee Voguen julkaisemalla videolla hänen menneitä asujaan punaisella matolla. Näyttelijä kertoi, että asujen keksiminen vaati häneltä erityistä luovuutta, koska kukaan ei hänen uransa alkuaikoina halunnut lainata hänelle asuja, minkä vuoksi hän joutui itse kustantamaan omat tyylinsä.

Näyttelijä on kiitollinen siitä, että nuorena tyylin suhteen pääsee usein helpommin pälkähästä. Nainen yhdisteli surutta villaneuleita minihameiden kanssa, laittoi hiuksiinsa tiaran managerinsa neuvojen vastaisesti ja maalasi iholleen perhosia. Nykyään 53-vuotias näyttelijä on kuitenkin alalla niin suuri nimi, että kuka tahansa muotisuunnittelija olisi onnellinen saadessaan luomuksensa tämän naisen ylle.