Taylor Ross estottomassa uimapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Justin Bieberin perheen lastenhoitajana maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut Taylor Ross on seurattu somejulkkis, ja häntä on nimitetty jopa maailman seksikkäimmäksi lastenhoitajaksi. Nykyisin kuviaan ahkerasti sosiaalisessa mediassa julkaiseva kaunotar lienee varsinkin isien mieleen.

Koronakaranteenin aikana Taylor Ross joutui viihdyttämään someseuraajiaan lähinnä arkistokuvilla, mutta nyt hänet nähdään jo hieman tuoreemmissa otoksissa. Taylor muun maussa esittelee upeaa uimapukua, jonka yläosan virkaa tekee eräänlainen kietaisukangas. Kaunotar itse kertoo hänellä olevan pakkomielle tähän uimapukuun. Ilmeisesti sen suunnittelija on hänen ystävänsä.

Taylor Rossin sosiaalisen median kanavat ovat pullollaan toinen toistaan upeampia kuvia maailman todennäköisesti seksikkäimmästä lastenhoitajasta. Joidenkin mielestä Taylor palkattiin lastenhoitajan tehtäväänsä ulkonäön perusteella, mutta ei siitä varmasti haittakaan ollut.