Cardi B julkaisi bikinivideon: ”Vihaajat väittivät photoshopatuksi”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Cardi B tunnetaan tähtenä joka ei arastele paljastavienkaan kuvien ja videoiden jakamista sosiaalisessa mediassa. Nyt tähti on julkaissut bikinivideon, jossa hän samalla avautuu häntä kuvien muokkaamisesta syyttävistä kommentoijista.

Videolla Cardi poseeraa kameralle Louis Vuittonin niukoissa bikineissä. Tähti kertoo saaneensa hieman lisää painoa mutta toteaa tehneensä sen tarkoituksella. Cardin mukaan hän nimittäin haluaa reisiensä ja takapuolensa sopivan yhteen.

– Jaoin eilen liian tulisen kuvan jota vihaajat väittivät photoshopatuksi. Niinpä minun täytyy nyt esitellä teille kaikille tätä helvetin vartaloa, Cardi B avautui omaan suorasanaiseen tyyliinsä.

View this post on Instagram

Leave my rolls alone

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on