Courtney Stodden ja Megan Foxin exä läheisissä tunnelmissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Megan Fox erosi äskettäin lastensa isästä ja pitkäaikaisesta aviomiehestään näyttelijä Brian Austin Greenistä. Mies on nähty nyt uhkean teinivaimona kuuluisuuteen nousseen glamourmallin ja laulajan Courtney Stoddenin seurassa.

Kaksikko nähtiin lauantaina 13. kesäkuuta yhdessä kalifornialaisessa meksikolaista ruokaa myyvässä ravintolassa. Paikalla olleet kertovat 25-vuotiaan Courtney Stoddenin hymyilleen leveästi ja näyttäneen onnelliselta. Suhde voi olla myös mediatemppu, mutta ainakin se sai runsaasti spekulointia aikaan, The Hollywood Gossip uutisoi.

Megan Fox on tahollaan vahvistanut seurustelevansa Machine Gun Kellyn kanssa. Hän vahvisti suhteen heti saatuaan tietää 46-vuotiaan Brian Austin Greenin viihtyneen uhkean Courtney Stoddenin seurassa. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan jatkoa.

View this post on Instagram

Life is Gucci 🖤 #happy

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on