Demi Lovato myi kartanonsa – sai siellä yliannostuksen kaksi vuotta sitten

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Demi Lovato pani legendaarisella Sunset Stripillä sijaitsevan kartanonsa myyntiin. Kolmekerroksisen talon hintapyyntö oli 8,25 miljoonaa dollaria, eli 7,28 miljoonaa euroa. Kartano on sama, jossa hän sai lähes kuolemaan johtaneen yliannostuksensa.

Lähellä legendaarista Chateau Marmont -hotellia sijaitseva kartano on ollut kaksi vuotta myynnissä. Hulppean kiinteistön osti kiinteistöbisneksiin keskittyneen demokraatti Wayne Jordanin poika Sam Jordan. Lovato maksoi talosta itse neljä vuotta sitten 44.000 euroa enemmän kuin mitä myyntihinta nyt oli, Variety uutisoi.

Demi Lovato on toipunut muutaman vuoden ajan yliannostuksesta. Hänet jouduttiin elvyttämään fentanyylin aiheuttaman elintoimintojen pysähtymisen jälkeen. 27-vuotias laulaja on kärsinyt erilaisista addiktioista ja riippuvuuksista teini-ikäisestä asti.