Seiska: Janita Lukkarisen syöpä on levinnyt keuhkoihin – vaivutetaan ennen kuolemaa koomaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuosia syöpää vastaan taistelleen Janita Lukkarisen aika on käynyt vähiin. Hänen syöpänsä on nyt levinnyt keuhkoihin, eikä mitään ole enää tehtävissä. Hänen vointinsa on heikentynyt. Seiska on uutisoinut 26-vuotiaan Janita Lukkarisen pelkäävän, että hän tukehtuu hengiltä.

Suomalaisjulkkiksen terveys on entistäkin huonompi ja hänen sairastamansa syöpä on levinnyt entisestään. Lukkarisen mukaan kasvaimia ei voi enää leikata pois ja hänet tullaan lääkitsemään viimeisinä hetkinä koomaan, jotta nainen ei tunne kipua.

– Oloni on todella huono! Koko kroppani on alkanut hajota, jalkojen ja käsien liikuttaminen on vaikeaa ja sisäelimeni ovat heikossa jamassa. Keuhkoni ovat ruvenneet täyttymään kasvaimista, mikä tarkoittaa sitä, että kuolen tukehtumalla, Janita kertoi Seiskalle.