Kamelinvarvaskaunotar toivoo seksikumppania – nännit peittoon vain teipillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Silikonihottis Mary Magdalene on sanonut, että on ennemmin täynnä silikonia kuin ulostetta. Nainen julkaisee jatkuvasti Instagramin rajoituksia venyttäviä otoksia. Nyt hän on perustanut ilmaisen fanisivuston.

Hänen kuvansa ja videonsa eivät ole kaukana aikuisviihteestä. Nainen on taannoin mainostanut omistavansa maailman pulleimmat häpyhuulet. Lisäksi hänen takamuksensa ja povensa on kokoluokkaa giganttinen. Hän on pukeutunut viimeisimpiin kuviin verkkopukuun.

Mary Magdalene kirjoittaa kuvan yhteyteen, että toivoisi joskus olevansa vähemmän psyko. Samalla hän pyytää, että joku harrastaisi hänen kanssaan seksiä. Hän on peittänyt nänninsä kirkkaanpunaisilla teippipaloilla.

View this post on Instagram

I wish I was not a psycho Fuckkkk me lol

A post shared by Mary Magdalene (@xomarym) on