Michael Jacksonin siskontytärtä puukotettiin seitsemän kertaa – poliisi pidätti 22-vuotiaan naisen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Michael Jacksonin siskontytär on joutunut väkivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi. Ennestään tuntematon nainen puukotti Yasmine Jacksonia useita kertoja Las Vegasissa. Välikohtaus tapahtui 30. toukokuuta Jacksonin kodin lähellä. Nainen oli lähtenyt jahtaamaan hoitajana työskentelevää Jacksonia ja puukottanut häntä seitsemän kertaa huutaen samalla rasistisia solvauksia.

Poliisi on sittemmin pidättänyt 22-vuotiaan Angela Bonellin murhayrityksestä ja viharikoksesta epäiltynä, uutisoi Page Six.

– Tämä nainen jahtasi ja alkoi puukottamaan minua. Hän kertoi tekevänsä niin koska olen n***ri ja se oli ainoa asia mitä kuulin joutuessani puukotetuksi. En voi kääntää niskaani ja pelkään olla yksin, Yasmin Jackson kirjoitti Instagramissa jaettuaan graafisia kuvauksia saamistaan haavoista.

Yasmine Jacksonin äiti on Joh’Vonnie Jackson, Jacksonien veljesten niin kutsuttu salattu sisko. Joh’Vonnie syntyi Jacksonien perheen patriarkan, Joe Jacksonin ja hänen sihteerinsä Cheryle Terrellin salasuhteen seurauksena.

 

View this post on Instagram

I was stabbed 7 times right by my house because “I’m a nigger”. This woman chased me down and started stabbing me. She said it’s because I was a nigger and that’s all I could hear while I was being stabbed. I can’t move my neck at all. I’m scared to be alone. I asked people to help me because she was stabbing me and nobody helped. Until someone did, actually a few people did & I am thankful for you. I pray to God that if you have any kind of hatred in your heart towards black people that you heal it. I didn’t deserve this, nobody does. Oh & btw I’m still fucking proud to be black. @shaunking , please help me. They only are charging her with a felony battery with a deadly weapon. I feel like she deserves attempted murder and also this is a HATE CRIME. SHE CALLED ME A NIGGER & THERE ARE WITNESSES 🙏🏼 SHARE SHARE SHARE SHARE PLEASE!!!!!!! Update: THEY BOOKED HER FOR ATTEMPTED MURDER, BATTERY WITH A DEADLY WEAPON, AND A HATE CRIME. NOW SHES GETTING EVALUATED TO SEE IF SHE IS COMPETENT ENOUGH TO STAND TRIAL. 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

A post shared by Yasmine Jackson ⚤ (@yasminejackson_) on