Muista suojata pää auringolta – kerää tyylipisteet näillä päähineillä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihon suojaaminen paahtavalta auringolta tulee monille ihmisille selkärangasta ja aurinkorasvan levittäminen onkin jo muodostunut rutiiniksi ennen ulos lähtemistä. Moni kuitenkin unohtaa suojata pään, mikä voi johtaa päänahan palamiseen tai aiheuttaa auringon pistoksen.

Paras suoja päälle on hattu tai huivi. Tänä kesänä pään pystyy suojaamaan hyvin muotitietoisesti, koska monet erilaiset aurinkohatut, lipat ja huivit ovat nyt todella trendikkäitä. Valinnan varaa löytyy siis moneen eri tyyliin ja tilanteeseen.

Kalastajanlakki on varma valinta arkeen, mutta moni pystyy stailaamalla saamaan siitä myös juhlavan. Suurilieriset hatut sopivat parhaiten rannalle ja puistoon, mutta toisinaan isoja aurinkohattuja nähdään myös ravintoloiden terassilla asiakkailla. 

View this post on Instagram

ok, the series is over now. thank you for coming

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on