Nicki Minaj pyysi neuvoa rintaliiveihin – esitteli jättimäisen povensa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttävä räppäri Nicki Minaj pyysi faneiltaan sosiaalisessa mediassa neuvoa rintaliiveihin liittyen. Minaj halusi tiedustella etenkin isorintaisilta seuraajiltaan Instagramissa, että mistä hän voisi löytää itselleen oikeasti mukavat rintaliivit.

Nicki Minaj julkaisi itsestään rohkean kuvan, jossa nainen esitteli isoja rintojaan ilman rintaliivejä. ”Jos käytät DDD tai EE -kokoisia rintaliivejä tai vielä suurempia, mitkä rintaliivit olisivat oikeasti mukavat päällä? Kysyn ystävältä”, kurvikas räppäri tiedusteli seuraajiltaan.

Nicki Minajin on jo viikkojen ajan huhuttu olevan raskaana. 37-vuotiaan Minajin arvellaan odottavan esikoistaan 42-vuotiaan poikaystävänsä Kenneth Zoo Pettyn kanssa. Mukavien rintaliivien tiedusteleminen on ollut vain bensaa liekkeihin tämän huhun osalta.