Jessica Edström esitteli juhannusmaisemiaan koko maailmalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vähissä vaatteissa usein sosiaalisen median kuvissaan viihtyvä suomalainen malli Jessica Edström vie nykyisin Suomea maailmankartalle upean vartalonsa avulla. Karanteeni ei ole juurikaan hidastanut muodokkaan kaunottaren kuvien julkaisemista.

Tällä kertaa kuvankaunis suomalaismalli on esitellyt suomalaista juhannusmaisemaa suurelle joukolle seuraajiaan, jotka asuvat eri puolilla maailmaa. Monilla muualla asuville suomalainen rantamaisema lienee jollain tavoin eksoottista puhumattakaan kuvankauniista kurvittaresta.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 270.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.