Anoppi muutti prinssi Harryn kotiin – toimii lapsenvahtina pikku-Archielle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Los Angelesiin muuttaneet ja kuninkaallisista velvollisuuksista luopuneet Meghan ja Harry ovat saaneet heidän yksivuotiaan Archie-poikansa isoäidin Doria Raglandin kanssaan asumaan. Naisella on runsaasti omaa tilaa isossa kartanossa, mutta samalla hän pystyy olemaan läsnä lapsenlapselleen.

Koronakevät on vaikuttanut siihen, että Meghan ja Harry eivät ole voineet viettää aikaansa Meghanin äiti Doria Raglandin kanssa. Anopilla tiedetään olevan läheiset ja rakastavat välit pariskuntaan ja hän on asunut muutaman kymmenen kilometrin päässä Sussexin herttuaparin kartanosta. Nyt koko perhe on jälleen koossa.

Ragland toimii samalla pienen Archie-pojan pääasiallisena lapsenvahtina. The Sunin mukaan lähipiiri kertoo Harryn tulevan toimeen erinomaisesti anoppinsa kanssa ja puoltaa isoäidin muuttoa samaan kiinteistöön. Perheen vuokraama Beverly Hillsin huvila on elokuvatuottaja Tyler Perryn omistama.