Anteeksi mitä? Elon Muskin ja Grimesin lapsen nimeksi tuli X AE A-XII

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kun Tesla-miljardööri Elon Musk ja muusikko Grimes kertoivat antavansa lapsen nimeksi X Æ A-12 Musk, luuli moni heidän vitsailevan. Lapsen lopullinen nimi ei kuitenkaan juurikaan eroa siitä.

Grimesin ja Muskin lapsen nimi on syntymätodistuksen mukaan X AE A-XII Musk, uutisoi TMZ. Pariskunnan alun perin lapselleen haluama X Æ A-12 ei mennyt läpi, sillä Kalifornian lain mukaan syntymänimissä voi olla vain englanninkielen aakkosia. Syntymänimissä ei saa myöskään olla numeroita, mutta kielto kierrettiin muuttamalla luku 12 roomalaisiksi numeroiksi.

Nimen osio A-12 viittaa sekä Elon Muskin suosikkilentokoneeseen että Grimesin Archangel-suosikkikappaleeseen. X AE A-XII on pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi. Muskilla on ennestään Griffin ja Xavier -kaksoset sekä Kai, Saxon ja Damian -kolmoset ex-vaimonsa Justine Wilsonin kanssa.