Ei näin! Kaljanhakureissu tyssäsi rattijuopumukseen Kokemäellä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Useat suomalaiset ovat viettäneet kosteaa juhannusta. Toisilla huikka jää niin sanotusti päälle ja he hakevat lisää alkoholia edellisten juomien loputtua. Näin kävi myös Kokemäellä, jossa 73-vuotias mies halusi lisää olutta sunnuntai-iltana.

Valitettavasti kyseinen herra oli nauttinut juhannuksen aikana jo runsaasti alkoholia, mikä oli johtanut juomien loppumiseen. Siksi hän päätti nousta autoonsa ja lähteä kauppaan. Kokemäen poliisipartio sattui kuitenkin parahiksi paikalle ja puhallutti juuri autoa tallista peruuttaneen miehen omalla kotipihallaan.

Seulonta-alkometri antoi tulokseksi 0.9 milligrammaa alkoholia uloshengityslitrassa, mikä vastaa noin kahden promillen känniä. Poliisipartio tarjosi tuhdissa humalassa olleelle miehelle kyydin verikokeisiin ja sen jälkeen takaisin kotiin. Viikkoa aiemmin korttinsa samasta syystä menettänyttä miestä epäillään törkeäastä rattijuopumuksesta.