Honey Boo Boon äiti: ”Sokeuduin huumeidenkäytön takia”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsimissi Alana Thompsonin, eli Honey Boo Boon perhe esiintyy uudessa Mama June: From Not to Hot – Family Crisis -realitysarjassa. Perheenäiti June ”Mama June” Shannon yrittää päästä irti huumekoukusta ja saada elämänsä järjestykseen.

Nyt June Shannon kertoo, että hän on käyttänyt crack-kokaiinia. Hän aloitti sniffaamalla. Se kuitenkin vei hänen näkökykynsä hetkellisesti, joten nainen päättyi sen jälkeen polttamaan huumetta. Hän paljasti käyttäneensä jopa 3.000 dollaria päivässä crack-kokaiiniin. Huumeiden käytöllä oli ikävät seuraukset, jotka voivat olla myös pysyviä.

Hän tutustui huumeiden maailmaan poikaystävänsä Geno Doakin kautta. Nainen menetti kaiken – lapset ja talonsa. Nyt hän on koditon ja yrittää saada elämäänsä järjestykseen uusimman realityohjelman avulla.