Ihmiset ihmettelevät – millä rahalla Farrah Abraham elää?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teen Mom -televisiosarjasta MTV-tähdeksi noussut Farrah Abraham siirtyi nopeasti kuuluisaksi tultuaan aikuisviihteen pariin. Hän on esiintynyt eroottisissa elokuvissa ja luonut muun muassa oman seksivälinemalliston.

Monet ovat kuitenkin ihmetelleet, millä rahalla nainen maksaa ylellisen elämäntyylinsä nykyään? Hän asuu Los Angelesissa hienostokartanossa ja esiintyy punaisen maton gaalailloissa. Naisella on ollut toisinaan omaa nimeään kantavia kolumneja lehdissä ja hän lanseerasi äsken oman meditointisarjansa.

Farrah Abraham yrittää luoda sosiaalisen median vaikuttajan ammattia muun muassa TikTokin ja Instgramin avulla. Silti vahvin veikkaus edelleen on se, että hän työskentelee korkean profiilin seuralaisena ja laskuttaa palveluistaan. Hänen asiakkainaan on ollut toimitusjohtajia, julkkiksia ja urheilijoita, The Hollywood Gossip uutisoi.

View this post on Instagram

So happy to get to see my dad on Father’s Day! Syrian tradition with rack of lamb! Thankful my dad has had me as his best man at his wedding this past year & has always taught me I am a equal to men & helped support me in times where men wanted to disrespect, take advantage, & hurt a woman. Thanks to my dad for taking the time in therapy with me and all the work we’ve done to have the best father daughter relationship it’s one I’ve always envied, God is good❤️A crazy before & after since the beginning of 16&Pregnant day til now ❤️🙏🏼blessed ❤️🙏🏼 & to all the amazing other men in my life who helped me growing up in life’s toughest growing pains forever thankful & grateful my love to the heavens 🙏🏼#fathersday #dadday #ilovemydad

A post shared by F A R R A H A B R A H A M (@farrahabraham) on