Janita Lukkarinen: ”Todella syvissä vesissä ja todella sairaana”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosia syöpää vastaan taistellut Janita Lukkarinen on käynyt viime kuukausina läpi asioita, joita kenenkään ei pitäisi joutua kohtaamaan. Juhannuksen alla selvisi, että hänen syöpänsä on levinnyt keuhkoihin, eikä mitään ole enää tehtävissä. Sosiaalisesta mediasta taukoa pitänyt Janita on nyt palannut Instagramiin kertomaan tuntojaan tuoreimmista uutisista. Samalla hän kertasi hieman aiemmin tapahtunutta.

– En ole pitkään aikaan päivittänyt mitään, olen ollut todella syvissä vesissä ja todella sairaana. Kun mun syöpä diagnosoitiin 2018, sanoin ”tai sitten lähden 27, niin kuin Winehouse..” Mun ei olisi lääketieteen näkökulmasta pitänyt olla enää juhlistamassa mun 27v synttäreitä, mutta ihme tapahtui ja sain viettää syntymäpäivän kaikkien läheisimpien kanssa. Mutta toisaalta, nyt mun pelko omalta osaltaan kasvoi tietysti, koska sanoin että lähtisin 27:na, Janita Lukkarinen kirjoittaa.

– Oon juhannustyttö, eilen oli ne mun synttärit. Ihanaa olla neiti kesäheinä. Mutta olin myös sanonut, että mun syntymäpäivä ja kuolinpäivä on sama, joten odoteltaisiinko ensi vuoteen, Jumala, mun Herrani, vapahtajani ja tiennäyttäjä. Varjele ja siunaa Herra, äläkä anna tämän syövän viedä minua vielä. Nää vajaat 3 vuotta ovat olleet tuskallisimmat kuin mikään, mitä ikinä tiedän. Kiitos kaikille, jotka kuljette mun rinnalla, en voi tarpeeksi kiittää. Kiitos lahjoista ja onnitteluista, kiitos että olet siinä, Lukkarinen jatkoi.

Big Brother -realitysarjasta alunperin tunnetuksi tullut Janita Lukkarinen on sittemmin nähty myös monissa muissakin televisisarjoissa. Suositun kaunottaren seuraajille ja faneille tieto pahanlaatuisesta syövästä oli shokki. Lukkarinen on sittemmin kertonut avoimesti miten hänen sairautensa on edennyt.

https://www.instagram.com/p/CBsAzJ8p5Cs/