Yllätyskihlat: Aaron Carter kosi ex-tyttöystäväänsä Melanie Martinia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Aaron Carter sai hieman valonpilkahdusta syöksykierteensä keskelle rakastuttuaan alkuvuodesta Melanie Martin -nimiseen naiseen. Valitettavasti pariskunnan huhtikuinen riita johti pahoinpitelyyn ja eroon. Nainen pidätettiin, mutta hän vapautui sellistä maksettuaan huiman 50.000 dollarin suuruisen takuusumman.

Myöhemmin Melanie Martin kertoi Aaron Carterille olevansa raskaana. Asiaa pidettiin ensin valheena, jonka nainen sanoi ainoastaan välttyäkseen pidätykseltä. Nyt hänen kerrotaan saaneen keskenmenon. Tämä sai Carterin heltymään ja ottamaan naisen takaisin.

Nyt 32-vuotias poptähti kertoo kihlanneensa Melanie Martinin ja pariskunta suunnittelee häitä. Fanit ovat varoitelleen Aaron Carteria Melanie Martinista, sillä moni epäili hänen motiivejaan parisuhteelle. Naisen on myös kerrottu työskennelleen aiemmin prostituoituna.

Poptähti on ollut viime vuoden syksystä lähtien syöksykierteessä. Mies otti valtavan tatuoinnin kasvoihinsa, kuihtui 52-kiloiseksi ja sai lähestymiskiellon sisaruksilleen. Hän on paljastanut sairastavansa skitsofreniaa ja kaksisuuntaista mielialahäiriötä. Lisäksi hän on ollut vakavasti päihderiippuvainen, mutta ei omien sanojensa mukaan käytä nykyisin muuta kuin kannabista.

View this post on Instagram

our love story.

A post shared by Aaron Carter (@aaroncarter) on

View this post on Instagram

I love you 3000

A post shared by Aaron Carter (@aaroncarter) on