Ihmis-Barbieksi muuttunut Roddy Alves: ”Elämä ei ole koskaan tuntunut näin hyvältä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet yli seitsemän vuoden ajan brasilialaissyntyisen Rodrigo Alvesin elämästä. Mies nousi kuuluisuuteen kerrottuaan olevansa maailman ensimmäinen ja elävä Ken-nuken kopio. Hän sai lempinimen ihmis-Ken. Sittemmin mies on jatkanut ulkonäkönsä muokkaamista ja elää nykyisin naisena.

Hänet tunnetaan nimellä Roddy Alves, Jessica Alves ja ihmis-Barbie. Lontoossa asuva ja kauneusleikkauksiin koukussa oleva Alves kehuu nyt, että ei ole koskaan tuntenut oloaan yhtä hyväksi leikkaussarjan jälkeen kuin nyt. Nyt hän on nainen.

Hän on julkaissut runsaasti paljastelevia otoksia Instagramiin ja esittelee kirurgien muovaamaa ulkonäköään. Hänen rikkaat vanhempansa ovat mahdollistaneet Rodrigo Alvesin uuden elämäntyylin. Tiedossa ei ole, kuinka he ovat suhtautuneet poikansa uuteen sukupuoleen.