Näitä artisteja Spotifystä kuunnellaan seksin aikana – yksi artisti ylitse muiden

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

R&B-tähti The Weekndin musiikki nauttii suuresta suosiosta makuuhuoneissa, ainakin tuoreen listauksen perusteella. Alusvaatemerkki Pour Moi on selvittänyt mitä musiikkia ihmiset kuuntelevat seksin aikana.

Pour Moi analysoi Spotifyn seksiin liittyvillä soittolistoilla esiintyvää yli 300 000 kappaletta. Eniten seksin aikana kuunnellun artistin tittelin sai The Weeknd, ja perässä seurasivat Trey Songz, Usher, Drake ja Jeremih. Kärkikymmenikön ainoita naisartisteja olivat Rihanna ja Beyoncen kuudennella ja seitsemännellä sijalla.

Eniten seksilistoilla esiintyvien kappaleiden ensimmäiselle sijalle nousi Jeremihin All the Time. The Weeknd kuitenkin dominoi myös kyseistä listaa. Hänen kappaleensa Often ja Earned It sijoittuivat toiselle ja kolmannelle sijalle, ja yhteensä hänen hittinsä esiintyivät kärkikymmenikössä viisi kertaa.

Spotifystä löytyy myös lukuisia masturboinnin taustalle tehtyjä listoja. Niissä eniten esiintynyt kappale oli Divinylsin I Touch Myself. Toiseksi suosituin oli Rihannan Sex With Me ja kolmannelle sijalle nousi Hailee Steinfeldin Love Myself.