Countrytähti Hank Wlliams Jr.:n tytär kuoli auto-onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Countrymusiikin suurnimiin lukeutuva Hank Williams Jr. on kohdannut surullisen perhetragedian. Tähden tytär, Katherine Williams-Dunning, on kuollut auto-onnettomuudessa 27-vuotiaana.

Onnettomuus tapahtui Yhdysvaltojen Tennesseessä lauantai-iltana. Williams-Dunningin oli ajamassa venettä perässä vetänyttä katumaasturia, kun ajoneuvo törmäsi liikenteenjakajaan ja lähti pyörimään pitkin moottoritietä. Onnettomuusautossa oli Tennessean-lehden mukaan kyydissä myös naisen 29-vuotias aviomies Tyler Dunning, jonka tilaa ei ole paljastettu.

Hank Williams Jr. on pitkän linjan muusikko ja countrylegenda Hank Williamsin poika. Musiikkiuran sijaan Katherine Williams-Dunning valitsi yrittäjyyden ja perusti oman Weston Jane -nimisen vaatemerkin. Hänellä ja Tyler Dunningilla on kaksi lasta, viisivuotias Beau Weston -poika ja kaksiivuotias tytär Audrey Jane.