Ensimmäinen suomalainen HBO-sarja ensi-iltaan heinäkuussa – taustalla joukko huippunimiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

HBO Nordic -palvelussa tullaan heinäkuussa näkemään HBO:n historiallinen ensimmäinen suomalaistuotanto. Tuolloin ensi-iltansa saava Eristyksissä on kotimainen antologiasarja, jonka 20-minuuttiset tarinat kertovat sosiaalisesta eristäytymisestä pandemian keskellä.

Eristyksissä alkaa HBO Nordicilla sunnuntaina 19. heinäkuuta. Sarjan jaksot ilmestyvät palveluun viikon välein, ja ne edustavat useita eri lajityyppejä. Jaksojen taustalla ovat muun muassa Jussi-palkitun Ikitien ohjaaja AJ Annila, Sisko tahtoisin jäädä -ohjaaja Marja Pyykkö, Tyhjiö-elokuvan ansiosta niin ikään Jussi-palkinnon voittanut Aleksi Salmenperä sekä #Lovemillasta tunnettu Teemu Nikki.

Eristyksissä-sarjan rooleissa nähdään muun muassa Samuli Edelmann, Minttu Mustakallio, Tommi Korpela, Elena Leeve ja Ville Tiihonen. Sarja saapuu ensin Pohjoismaiden HBO Nordiciin ja myöhemmin myös muiden Euroopan maiden HBO-palveluihin.

 

Eristyksissä: Uusi sarja ensi-illassa 19.7.Historian ensimmäinen suomalainen HBO-sarja Eristyksissä saa ensi-iltansa…

Publiée par HBO Nordic sur Mardi 23 juin 2020