Tyrmistyttävä tilanne videolle – nainen yski tahallaan vauvan kasvoille

Ohhoh! · Tim Isokivi

Suomessa koronarajoituksia ollaan jo helpottamassa, mutta esimerkiksi useissa osissa Yhdysvaltoja tilanne on edelleen paha. Nyt maassa on tyrmistytty tapauksesta jossa pienen lapsen päälle yskittiin mitä ilmeisimmin tahallaan.

Kalifornian San Josessa kuvatulla videolla nähdään nainen vierailemassa paikallisessa jääjogurttiravintolassa. Hän ajautui riitaan toiseen asiakkaan kanssa ilmeisesti turvaväleihin liittyen. Nainen riisui kasvosuojuksensa ja yski päin toisen asiakkaan vaunuissa olleen vauvan kasvoja lähietäisyydeltä.

Vuoden ikäisen lapsen äiti, Mireya Moya kertoo vauvalla olleen välikohtauksen jälkeen flunssan oireita. Hänelle ei kuitenkaan Metro-lehden mukaan ole tehty vielä koronatestiä. Poliisin kerrotaan etsivän parhaillaan videolla lapsen päälle yskivää naista.