Televisiokatsoja pelasti realitytähden hengen – huomasi syövän Big Brotherista

Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australian Big Brotheriin osallistunut Bree Amer saa kiittää tarkkasilmäistä katsojaa henkensä pelastamisesta. Big Brotheria seurannut lääkäri sattui nimittäin huomaamaan hänen kaulassaan epäilyttävän kyhmyn.

Wollongongissa asuva lääkäri yritti epätoivoisesti varoittaa Ameria patista. Hän jopa käytti lähes 400 dollaria keskusteluohjelman kilpailunumeroon vain ilmoittaakseen asiasta. Yritykset varoittaa realitytähteä epäonnistuivat kuitenkin vuoden ajan, ja kyhmy vain kasvoi kasvamistaan.

Lääkärille kävi lopulta hyvä onni, sillä yksi Amerin kanssa samaan aikaan Big Brother -talossa ollut kilpailija vieraili hänen vastaanotollaan. Lääkäri pyysi häntä varoittamaan Ameria patista. Vaikka realitytähti suhtautui varoitukseen ensin epäillen, paljasti vierailu sairaalassa lääkärin epäilyksen oikeaksi.

Vuonna 2004 BB-talossa kilpailijana ollut ja vuonna 2006 ohjelman juontajana toimineella Bree Amerilla diagnosoitiin kilpirauhassyöpä. Sitä hoidettiin kahden leikkauksen ja radiojodihoidon avulla. 37-vuotias tähti kuvailee Daily Mailille itseään onnekkaaksi siitä, että patin hyvissä ajoin huomannut lääkäri otti häneen yhteyttä.