Kylie Jennerin rinnat varastivat huomion – Guccin 1 100 dollarin rintaliiveissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kylie Jennerin miljardööristatus on ehkä kyseenalaistettu, mutta se ei tarkoita etteikö tähdellä olisi edelleen kallis maku. 22-vuotiaan kosmetiikkamogulin alusvaatteiksikin kelpaavat vain arvokkaimmat merkit.

Kylie jakoi Instagramissa kuvan, jossa hän poseerasi kameralle Guccin alusvaatteissa. Kuvan alusvaatesetin hinta kohoaa Page Six -sivuston mukaan jopa 1 100 dollarin, eli noin 970 euroon. Kuva osoittautui niin suureksi menestykseksi, että Kylie jakoi myöhemmin vielä toisen samantyylisen otoksen.

Tähden kerrotaan olleen viettämässä samana päivänä iltaa ystäviensä kanssa rajoitusten helpotettua. Fanit tottuivat näkemään Kylie Jenneriä korona-aikoina luonnollisen värisissä tummissa hiuksissaan. Tuoreissa otoksissa hänet nähdään kuitenkin jälleen platinablondin sävyisessä peruukissa.

View this post on Instagram

last night🖤🖤🌙✨

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

too good had to do a double take

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on