Justin Bieber vaatii jättikorvauksia kunnianloukkauksesta – naiset syyttivät seksuaalisesta ahdistelusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Justin Bieber on saanut syytöksiä niskaansa seksuaalisesta ahdistelusta kahdelta eri naiselta. Hän on osoittanut, että naisten väitteet eivät voi pitää paikkaansa. Bieber aikoo vaatii molemmilta naisilta jättikorvauksia oikeudessa.

Justin Bieber vaatii kahdelta naiselta lakimiehineen yhteensä 20 miljoonan dollarin suuruisia korvauksia, eli kymmenen miljoonaa dollaria per syytös. Hänen tiiminsä mukaan häikäilemättömät naiset yrittävät ainoastaan nyhtää häneltä rahaa valheen turvin. Poplaulaja on pystynyt todistamaan, että hän ei ole ollut kyseissä paikoissa väitettyjen tapahtumahetkien aikana.

Toisen väkisinmakaamisen väitetään tapahtuneen texasin Austinissa vuonna 2014 ja toisen New Yorkissa vuonna 2015. Bieberin asianajajat ovat pystyneet todistamaan, että ainakin toisen syytöksen taustalla on laulajan superfani, joka ei ole lukuisista yrityksistään huolimatta päässyt tapaamaan idoliaan henkilökohtaisesti. Sama ihminen on saattanut organisoida molemmat yritykset tahria Bieberin maine, Page Six uutisoi.