Kourtney Kardashian rintavana rannalla – kullanväriset bikinit eivät jätä arvailun varaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianien perheen jäsenet ovat viime päivinä jälleen muistuttaneet olemassaolostaan sosiaalisessa mediassa. Instagramissa on nähty katseet kiinnittäviä kuvia niin Kim Kardashianilta kuin Kylieltä ja Kendall Jenneriltä.

Nyt Kourtney Kardashian nähdään kesäisessä rantakuvassa Instagramissa. Kourtneyn Poosh-lifestylebrändin tilillä jaetussa kuvassa tähti esittelee rantakuntoaan meren äärellä kullan värisissä bikineissä.

Kourtney Kardashian vietti korona-aikaa kotonaan Los Angelesissa kolmen lapsensa kanssa. Sittemmin hän on viettänyt kesälomaa Wyomingissa sijaitsevalla maatilalla ja jakanut sosiaalisessa mediassa kuvia maalaiselämästä.

View this post on Instagram

mornin’ 🍼

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on