Amber Heard rakastui Bianca Buttiin – naiset viettävät tiiviisti aikaa yhdessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Amber Heard on syyttänyt julkisesti ja oikeusteitse Johnny Deppiä pahoinpitelystä avioparin erotessa. Depp on puolestaan väittänyt, että tilanne on ollut päinvastainen ja että Heard on lavastanut mustelmansa meikkaamalla. Tästä syystä Depp on vaatinut Amber Heardilta 50 miljoonan dollarin korvauksia valehtelemisesta ja maineen pilaamisesta.

Amber Heard on eron jälkeen siirtynyt rakkauselämässään eteen päin. Hän seurusteli aiemmin Tesla-miljardööri Elon Muskin kanssa. Nykyään Heard seurustelee kuitenkin naisen kanssa ja vaikuttaa hyvin onnelliselta aina kun hänet valokuvataan tumman kaunottaren Bianca Buttin seurassa.

Pariskunta kuvattiin tammikuussa ensimmäistä kertaa yhdessä kun he suutelivat julkisesti Palm Springsissä. Nyt pariskunta näyttää viettävän hyvin tiiviisti aikaa eristäydyttyään yhdessä. Naiset kuvattiin kuitenkin juuri kun he olivat kaupungissa yhdessä ostamassa välttämättömiä päivittäistarvikkeita.