Säästeliäs kotirouva: Viisihenkinen perhe käyttää alle 1 300 euroa kuukaudessa

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Utahissa asuva Jordan Page on kotirouva, joka venyttää penniä kaikessa. Hänen kolmen lapsen perhe tulee toimeen noin 1.260 eurolla kuukaudessa. He hyödyntävät jopa naapureidensa ylijääneen ruoan omassa ruokapöydässään.

– Lapseni tietävät, että perhe säästää kaikessa, lasten ruoka-annoksia muro kerrallaan säännöstelevä 27-vuotias Jordan Page kertoo.

Säästeliäisyys syntyi pakon edestä, kun lama iski ja perhe menetti unelmiensa talon rakennushankkeen. He ovat kuitenkin onnistuneet korjaamaan taloutensa ja jopa sen yli. Perhe kuitenkin säästää aivan kaikessa äärimmäisyyksiin menevän perheenäidin ansioista. Jordan kiertää naapurustossaan korkokengissä ovelta ovelle kyselemässä ylijäänyttä ruokaa.

– Olen valmis tekemään kaikkeni säästääkseni rahaa, hän lataa ja suunnittelee maatalouseläinten hankkimista ruokakustannuksissa säästääkseen.