Pizzerian pakastimesta löytyi 36-kiloinen kuollut iguaani

Ohhoh! · Tim Isokivi

Ravintoloiden keittiöistä löytyy toisinaan epämiellyttäviä yllätyksiä. Harva kuitenkaan osaisi odottaa pizzerian pakastimesta paljastuvan suurikokoisia kuolleita matelijoita.

Yhdysvaltojen Floridan West Palm Beachissa sijaitseva Pizza Mambo suljettiin toistaiseksi viime viikolla. Ravintolan pakastimesta löydettiin kuollut, 36 kiloa painanut iguaani. Vaikka matelija sijaitsi varsinaisen ruokapakastimen sijaan erillisessä pienoispakastimessa, määriteltiin löydös silti terveysrikkomukseksi.

Matelijan kerrotaan olleen lahja Pizza Mambon omistajalle, ja jotkut ihmiset nauttivatkin iguaaneja luksusherkkuna. Kuolleen iguaanin säilyttäminen pakastimessa ei kuitenkaan ollut ravintolan ainoa terveysrikkomus. Ravintola sai Fox-uutissivuston mukaan yhteensä 27 huomautusta muun muassa jyrsijöiden ulosteista, kuollesita torakoista, homeisesta ruoasta ja huonosti putsatuista ruokailuvälineistä.