Vanessa Hudgens herutteli uima-altaalla – paljasta pintaa riittämiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Vanessa Hudgens nousi aikoinaan julkisuuteen Disneyn High School Musical -elokuvien tähtenä. Samoihin aikoihin Vanessa joutui kohun keskelle, kun hänen alastonkuvansa levisivät verkkoon. Taannoin kaunotar nähtiin pääosaroolissa Netflixin Jouluyön ritari -elokuvassa.

View this post on Instagram

Happy pride my loves 🖤🤎💜💙💚❤️🧡💗💛🤍

A post shared by 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens) on

Nyt 31-vuotias Vanessa Hudgens nähdään esittelemässä upeaa bikinivartaloaan kuvassa, jossa hän poseeraa uima-altaassa kelluvassa suurikokoisella perhosta esittävällä uimapatjalla. Näyttelijäkaunottaren kauniisti päivittynyt vartalo pääsee kuvassa hienosti oikeuksiinsa.

Vanessa Hudgens joutui taannoin kohun keskelle annettuaan epäasiallisia kommentteja koronavirukseen liittyen. Naisen mukaan oli liioittelua jatkaa sosiaalista eristäytymistä kesään saakka. Näyttelijä myös pohti kommenteissaan sitä, että olisiko se niin kamalaa, että osa sairastuneista menehtyy, koska se on tähden mukaan joka tapauksessa edessä.