Jessica Simpson täyttää pyöreitä – ottaa uuden vuosikymmenyksen innolla vastaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti ja kirjailija Jessica Simpson laihdutti viime vuoden aikana 45 kiloa. Tähti vaikuttaa olevan elämänsä parhaassa kunnossa, mikä näyttää myös vaikuttaneen siihen, että nainen ottaa innoissaan tulevan vuosikymmenen vastaan täyttäessään pyöreitä.

Jessica Simpson täyttää heinäkuussa 40 vuotta. Laulaja julkaisi itsestään näyttävän rannalla otetun kuvan, jossa hän poseeraa kameralle eläinkuosia olevissa bikineissä. Nainen näyttää ottavan ilon irti viimeisistä päivistään 39-vuotiaana, minkä jälkeen hän heittää hyvästit nykyiselle vuosikymmenelle siirtyessään 40-vuotiaaksi.

Jessica Simpsonilla ja hänen miehellään Eric Johnsonilla on kolme lasta, joista nuorin Birdie Mae on reilun vuoden ikäinen. Simpson keräsi viimeisimmässä raskaudessaan reilusti painoa, mutta onnistui pudottamaan huimat 45 kiloa puolen vuoden aikana. Painon pudottamisen kulmakivenä on toiminut käveleminen, ja tähti on kertonutkin kävelevänsä joka päivä noin 14.000 askelta.