Katy Perry oli pohjalla vuonna 2017 – harkitsi jopa itsemurhaa

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry elää tällä hetkellä onnellista aikaa elämässään. Hän odottaa esikoista kihlattunsa Orlando Bloomin kanssa ja hän on julkaissut uutta musiikkia, joka menestyy hyvin. Tähti on kuitenkin nyt avautunut siitä miten hän koki pohjan elämässään muutama vuosi sitten.

Katy Perry on kertonut masentuneensa ja käyneensä oman elämänsä pohjalla vuonna 2017. 35-vuotias artisti luopui uransa vuoksi parisuhteestaan ja jätti Orlando Bloomin, jonka kanssa hän odottaa nyt pientä tyttöä. Witness-nimeä kantava albumi ei kuitenkaan menestynyt odotetulla tavalla, minkä vuoksi nainen koki, että hänen elämältään katosi merkitys.

Parisuhteen päättyminen ja Witness-albumin ristiriitaiset arvostelut saivat naisen niin masentuneeksi, että hän harkitsi Daily Mail -sivuston mukaan jopa itsemurhaa. Katy Perry oli niin tottunut saamaan jokaisella julkaisullaan aina vain enemmän menestystä, minkä vuoksi pieni notkahdus sai naisen romahtamaan.

Mielenterveytensä kanssa kamppaillut tähti kertoo nykyään harjoittavansa kiitollisuutta. Olipa naisella miten huono päivä tahansa hän yrittää toistaa itselleen mielessään, että hän on kiitollinen. Tämä on auttanut Katy Perryä synkimpien hetkien aikana.