Jättikauppa! Kosmetiikkajätti ostaa 20 prosenttia Kim Kardashianin kauneusbrändistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian on tehnyt rahakkaat kaupat kosmetiikkajätti Cotyn kanssa. Coty ostaa 20 prosenttia tähden KKW-meikkibrändin osakkeista. Osakkeiden ostaminen tulee maksamaan Cotylle 200 miljoonaa dollaria, eli noin 178 miljoonaa euroa.

Kauppojen myltä KKW Beautyn arvo ylittää yli miljardin dollarin rajapyykin. TMZ-sivuston mukaan Coty tulee jatkossa toimimaan esimerkiksi KKW:n ihon-, hiusten- ja kynsienhoitotuotteiden lisenssinhaltijana.

Osakekannan enemmistö tulee säilymään Kim Kardashianilla, joten hän tulee toimimaan jatkossakin oman meikkibrändinsä johdossa. Tähden ja hänen tiiminsä kerrotaan suunnitelleen kauppoja jo kuukausien ajan. Coty osti viime vuonna myös 51 prosentin osuuden Kimin siskon, Kylie Jennerin Kylie Cosmetics -yhtiöstä 600 miljoonalla dollarilla.