Uusi avoimen maailman Harry Potter -peli tulossa vuonna 2021

Digi Pelit · Tim Isokivi

Pelaamista harrastaville Harry Potter -faneille on paljastettu ilouutisia. Pitkään huhutun Harry Potter -roolipelin on paljastettu olevan työn alla Warner Bros. ja Avalanche Software -yhtiöiden toimesta.

Toistaiseksi nimetöntä peliä kuvaillaan avoimen maailman roolipeliksi. Pelaajat pääsevät vapaasti liikkumaan velhoina Tylypahkan koulussa ja Potter-kirjoista sekä elokuvista tutuilla lähialueilla.

Uuden Harry Potter -pelin odotetaan Bloomberg-lehden mukaan ilmestyvän näillä näkymin loppuvuodesta 2021 Playstation 5 ja Xbox Series X -konsoleille. Warner Bros. -yhtiön uskotaan suunnitelleen projektin julki tuomista tämän vuoden E3-messuilla yhdessä uuden Batman-pelin kanssa. E3-messut kuitenkin peruttiin koronakriisin vuoksi.